Председници општина Пријепоље, Нова Варош и Прибој обишли штандове туристичких организација 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Председници општина Пријепоље, Нова Варош и Прибој обишли штандове туристичких организација
Trenutno na sajtu: 387       |       Podeli:
25.02.2023 | 0 коментар(а)



Пријепоље/Нова Варош/Прибој – Председници општина Пријепоље, Нова Варош и Прибој у петак су обишли

штандове својих туристичких организација где су разговарали са туристичким радницима о интересовању туриста за три полимске општине.


Фото: ПП Медиа

Златар је све атрактивнија дестинација а колико је значајано решавање проблема скијалишта које је приликом посете обећао председник Србије Александар Вучић као и министар туризма Хусеин Мемић сведоче и последњи статистички подаци из фебруара, када је, захваљујући ентузијастима, скијашима, који су узели скијалиште у своје руке, Златар посетио рекордан број гостију, истакао је председник општине Нова Варош, Радосав Васиљевић обилазећи штанд ТО Златар.


Хвала им што су обећали тако значајну помоћ без које не би могли да наставимо да развијамо туризам на Златару. Када би Скијалишта Србије преузели наше скијалиште и када би решили проблем напајања електричном енергијом у првој и другој зони Златара кроз изградњу трафостанице 35/10, могли би са сигурношћу тврдити да Златар очекује блистава будућност, истакао је Радосав Васиљевић, председник општине Нова Варош

И председник општине Прибој Лазар Рвовић обишао је данас штанд ТО Прибој где је разговарао са туристичким упосленицима као и Драго Попадић, председник општине Пријепоље, који је поручио, да се само удруженим снагама општинских власти и туристичких радника, Пријепоље може позиционирати на туристичкој мапи Србије на месту на коме заслужује.


На општини је да обезбеди инфраструктуру која је у функцији одрживог развоја туризма и као што је и сам председник Вучић рекао, то можемо само удруженим снагама-, знањем и средствима јер ћемо само тако постићи резултате којима ћемо сви бити задовољни, каже Драго Попадић, председник општине Пријепоље.

 

ГЗС / ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.318.459 посета
Тренутно на сајту: 388 посетилац(a)